Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 1 april 2021

Geen garanties

Deze website en de daarop verstrekte informatie wordt aangeboden op een ‘as is’ en ‘as available’ basis. Hoewel de Stichting Amsterdam Aviation Association (‘AAA-Alumni’) haar best doet om accurate en volledige informatie op te nemen op deze website, geeft de AAA-Alumni geen garantie (expliciet noch impliciet) voor de volledigheid en juistheid daarvan. Aan de op deze website genoemde prijzen en getoonde producten kunnen om die reden geen rechten worden ontleend. Ook aan de op de website getoonde actuele wachttijden kunnen geen rechten worden ontleend. De AAA-Alumni garandeert evenmin dat deze website ononderbroken en/of zonder vertraging beschikbaar zal zijn.

Geen aansprakelijkheid

Door het bezoeken van deze website stem je ermee in dat de AAA-Alumni geen aansprakelijkheid treft voor enige directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van (de informatie op) deze website. De AAA-Alumni aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor diensten van derden die via deze website worden aangeboden.

Links

Deze website kan links of verwijzingen bevatten naar websites van derden waarover de AAA-Alumni geen zeggenschap of controle heeft. De AAA-Alumni is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van dergelijke websites van derden of voor links in die websites.

Terug naar overzicht