Wie zijn wij?

Amsterdam Aviation Association Alumni is een netwerk van professionals die voormalig lid zijn van de Amsterdam Aviation Association. De doel van deze stichting is om de tijd die je als student hebt gehad te herbeleven. Het voorborduren op de vele vriendschappen die je hebt opgebouwd en het maken van nieuwe connecties staan voor ons centraal. Met dit netwerk willen we onze alumni op het gebied van carrière ondersteunen door alumni met elkaar in contact te brengen door gezellige borrels en boeiende activiteiten.
Zo hopen wij tijdens en na het werk een toevoeging te bieden.

De stichting ‘Amsterdam Aviation Association Alumni’ (of: AAA-Alumni) is opgericht op 5 maart 2020. Het bestuur van de stichting bestaat uit Michiel, Sjors, Femke en Simon. Ze zijn elk in meer of mindere mate betrokken geweest bij de studievereniging ‘Amsterdam Aviation Association’. Stuk voor stuk zijn ze allemaal professionals die weten hoe belangrijk het is om een goed netwerk te hebben. Met deze reden is ook de stap gezet om samen met de studieverenging een alumnistichting op te starten.

Door de nauwe banden met de studievereniging te behouden zal het alumni netwerk altijd een verbinding houden met de studie en studieverenging waar alle alumni aan hebben deelgenomen. Zo is het alumni netwerk een verlengde van de tijd die een oud-lid bij de studievereniging heeft gehad.

Hoewel we de studietijd achter ons hebben gelaten (behalve de eeuwige afstudeerder Baars en hoofdsponsor van faculteit Techniek der Stichting Hogeschool van Amsterdam) betekent het niet dat we deze tijd willen vergeten. We hopen dat we regelmatig oude en nieuwe gezichten bij de activiteiten tegenkomen waarmee we  samen herinneringen op kunnen halen en gezellig kunnen borrelen.

Hopelijk tot snel!

Michiel Jacobi
Michiel JacobiVoorzitter
Sjors van Kemenade
Sjors van KemenadeSecretaris
Femke Mollema
Femke MollemaPenningmeester
Simon Baars
Simon BaarsAlgemeen bestuurslid